onderhoudsbeurt olieOnderhoud is het behoud van uw auto. Elke auto heeft zo nu en dan wat onderhoud nodig. Een onderhoudsbeurt zorgt er niet alleen voor dat uw auto betrouwbaarder wordt maar ook beter en zuiniger kan gaan rijden en er kunnen hoge kosten worden voorkomen. Sommige onderdelen zoals het remsysteem horen soepel te functioneren. Indien deze blijft hangen kunnen remmen onnodig gaan slijten. Wij reinigen en smeren het remsysteem waardoor de remmen weer perfect functioneren.

Ook worden onderdelen gereinigd en soms vervangen zodat de motor optimaal kan presteren. Door vervuiling kan het zijn dat het brandstofverbruik omhoog gaat of de motorprestaties afnemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het luchtfilter, de bougies en bougiekabels. Het vervangen van de motorolie hoort ook bij een onderhoudsbeurt. De motorolie zorgt voor de smering in het motorblok. Doorrijden met oude olie of een vervuild oliefilter kan onnodig slijtage veroorzaken binnenin de motor.

De prijs van een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het merk en type auto. Informeer naar onze scherpe prijzen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen of gebruik maken van ons contactformulier.

 

airco vullen